Probleme cunoscute Ford Fiesta

probleme si rechemari Ford Fiesta

Prezentam mai jos cateva probleme cunoscute ale modelului Ford Fiesta. Vorbim aici de mai toate generatiile Ford Fiesta si diversele defectiuni minore sau majore ale acestui autoturism. Lista va fi actualizata permanent in functie de raportarile posesorilor si site-urile specializate.

probleme si rechemari Ford Fiesta

Probleme cu directia la Ford Fiesta 2006

Anumite modele de Ford Fiesta produse in acest an au avut o defectiune care ducea la pierderea controlului asupra directiei in anumite situatii. Masinile afectate au fost rechemate pentru remedierea defectiunii, asadar este bine sa verificati autoturismul daca a avut rechemari dupa seria VIN.

Problemele cu sistemul de alimentare benzina la Ford Fiesta 2004 si 2005

Conductele de alimentare la anumite modele se pot fisura si se poate ajunge la pierderea de benzina si chiar riscul unui incendiu. Si pentru aceasta defectiune a existat o rechemare a autoturismelor afectate.

Problema cu pompa de apa la Ford Fiesta

Anumite generatii de Ford Fiesta au probleme cu pompa de apa care cedeaza foarte usor. Unul din simptomele obisnuite este zgomotul care se aude de la motor la relanti asemanator cu al unui rulment sau chiar ca usoare lovituri.

Probleme axa spate la Ford Fiesta 2002

Ford Fiesta din 2002 a avut probleme majore la puntea spate din cauza unor suduri de slaba calitate la unul din brate. Aceasta problema poate duce la ruperea sau deformarea puntii spate in acea zona.

Probleme suspensie la Ford Fiesta 2011

In acest an, Ford a rechemat mai multe autoturisme Fiesta pentru posibile probleme la suspensie. Suruburile de fixare ale bratelor de pe puntea spate nu indeplinesc standardele de calitate si pot ceda ceea ce duce la desprinderea axei.

Probleme sistemul de esapament la Ford Fiesta

Generatia de Ford Fiesta din 2011 sufera si de probleme dese la sistemul de esapament. O valva montata incorect lasa un spatiu pe unde ies gaze fierbinti ce pot duce la topirea ventilatorului de racire.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top